Kjøpsbetingelser

BergenVerktøy ønsker at handleopplevelsen i vår nettbutikk skal være enkelt og trygg for deg som kunde.

Forbrukerkjøp via bergenverktøy.no sin nettbutikk er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

KUNDEHENVENDELSER

Har du spørsmål eller ønsker informasjon, kan du kontakte oss på kontaktskjemaet som du finner HER eller sende oss en e-post: kontakt@bergenverktøy.no

_____________________________________________________________

PRISER OG BESTILLING

Priser Priser som er angitt på nettsiden er oppgitt inklusive merverdiavgift . Prisene vil alltid summeres i kassen med eventuell fraktkostnad.

Betalingsalternativ Kunden kan betale med kort ved bestilling eller velge å betale i butikk ved henting av varen(e). 

_____________________________________________________________

LEVERING

Levering BergenVerktøy har alltid produkter som vises på nettsiden på lager dersom annet ikke er oppgitt. 

Frakt Alle priser er oppgitt eks. frakt med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Normal leveringstid er 1-4 dager - vi sender alltid varene så fort som mulig. Fraktkostnad er avhengig av varen(e) sin størrelse og presenteres før gjennomført kjøp. Vi sender deg fraktinformasjon med sporingsnummer når pakken er sendt fra oss.

Hent-i-butikk Ved kjøp/leie av produkter på vår nettside, har du mulighet til å reservere varen(e) og hente umiddelbart i butikk i våre åpningstider.

Transportskade Om produktet kommer bort eller at du ved mottak finner ut at forsendelsen er transportskadet, ber vi deg i første omgang anmelde dette til speditøren. Deretter kontakter du oss på kontaktskjemaet som du finner HER og angir ditt saksnummer fra speditøren.

 

 _____________________________________________________________

ANGRE KJØP

Uavhentet pakke For pakker som ikke hentes ut av kunde, forbeholder vi oss retten til å debitere kunden for fraktavgift, speditørens returfrakt til BergenVerktøy samt administrasjonsavgift. 

Angrerett Du har rett å angre ditt kjøp innen 14 dager. Angrefristen begynner å gjelde fra den dagen du har mottatt produktet. Du som kunde står for fraktkostnaden om du velger å angre ditt kjøp. Du har risikoen for transporten tilbake til oss. Dersom produktets emballasje er åpnet, produktet er brukt eller verdien på annen måte forringet kan vi redusere refundert beløp tilsvarende verdiforringelsen. Kreditering eller tilbakebetaling skjer normalt innen 10 bankdager etter godkjent retur.

Retur Ønsker du å returnere en vare, meld fra på e-post til kontakt@bergenverktøy.no

 _____________________________________________________________

GARANTI OG REKLAMASJON

Garanti BergenVerktøy er ansvarlig for å hjelpe kunden i forbindelse med en garantisak forutsatt at produktet er handlet hos oss. De fleste produktene i vårt sortiment omfattes av 1 til 2 års garanti fra produsenten. Garantitider og vilkår går å lese på produsentens hjemmeside. Noter at vilkår kan skille mellom privatperson og bedrift.

Feil som går på følgende årsaker omfattes vanligvis ikke av produsentens garanti:

 • En ulykkeshendelse etter at du har fått produktet
 • Uaktsomhet
 • Unormalt bruk
 • At du ikke har fulgt instruksjoner for vedlikehold og service
 • Det som anses være slitasjedeler for eksempel chuck eller annet tilbehør

Reklamasjon ved konsumentkjøp Når du handler som privatperson via vår webside gjelder alltid Forbrukerkjøpsloven, som gir deg 2 års reklamasjonsrett. Ved en reklamasjon er det du som forbruker som skal påvise og gjøre det sannsynlig at feilen har funnets i produktet fra starten. 

Ved en reklamasjon som skjer senere enn 6 måneder fra mottagelse trenger du som konsument påvise at det er et produsentfeil for att feilen skal omfattes av reklamasjonsretten. Du trenger reklamere ditt produkt innen rimelig tid fra det at feilen oppdages eller burde ha blitt oppdaget.

Om du ønsker å benytte din garanti eller reklamere ditt produkt meld fra på e-post til kontakt@bergenverktøy.no

_____________________________________________________________

PERSONOPPLYSNINGER OG SIKKER BETALING

Personopplysninger BergenVerktøy oppbevarer ingen personnr. eller kortinfo. All håndtering av kort og personopplysninger håndteres av Klarna. Personopplysninger som navn/adresse/e-post oppbevares for å kunne sende kunden varer/relevant info til kunden. Kunden har fullt innsyn i disse opplysninger på forespørsel og opplysningene slettes også umiddelbart om ønskelig.

Sikker betaling Alle betalinger skjer kryptert via BergenVerktøy sin PCI-sertifiserte samarbeidspartner - PayEx. PayEx er sertifiserte i samsvar med det nye skjerpede sikkerhetskravet PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) slik at din betalingsinformasjon er helt trygg.

_____________________________________________________________

ØVRIG INFORMASJON

Feilaktig informasjon Vi reserverer oss for eventuelle skrivefeil og følgende: 

 • Feilaktig publiserte priser
 • Feilaktige spesifikasjoner og tekniske data
 • Feilaktige bilder
 • Feilaktig kompatibilitet

Ved feilaktig informasjon forbeholder vi retten til å kansellere din bestilling.

Force Majeure Er BergenVerktøy.no forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er BergenVerktøy fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

_____________________________________________________________

KONTAKT OSS

Kundeservice Vi står alltid klar for å hjelpe deg.
Du kan kontakte oss på følgende måter:

 • Chat på oss på Facebook Messenger (ikonet ser du på hjemmesiden).
 • Gjennom kontaktskjema som du finner HER
 • Send oss en e-post på: kontakt@bergenverktøy.no
 • På telefon 40 89 91 20

Besøksadresse 
BergenVerktøy
Fjøsangerveien 93
5073 Bergen